Logo


DISCUS PASSIE.nl kiest haar discusvissen persoonlijk uit in de kwekerijen van de vier beste kwekers van Europa: PIWOWARSKI, STENDKER, WEISSFLOG en STÖCKER. Het beste uit vier prachtige werelden. Daarmee kiest zij voor absolute kwaliteit. Simpel, alleen de allerbeste vissen zijn goed genoeg. Ook nog eens tegen vaste lage hobbyprijzen. Kies voor kwaliteit, kies voor uw portemonnee, kies voor DISCUS PASSIE.nl. 

Maak uw keuze in het menu hiernaast om het actuele aanbod te bekijken. Zit uw gewenste discus er niet bij? Ga dan naar het onderdeel “Bestellen” op deze site en plaats een bestelling. Vervolgens kunt u uw bestelde discussen, zodra zij hier zwemmen, komen bekijken. Wilt u meer informatie over Piwowarski, Stendker, Weissflog of Stöcker? Leest u dan onderstaande alinea’s. 

Over Piwowarski

Alexander Piwowarski is een Europese top discuskweker. Piwowarski kweekt al zeer vele jaren kwalitatief zeer hoogstaande discussen, bijzonder groot en rond van vorm, en is bekend in binnen- en buitenland. Ook werd een rapportage van zijn kwekerij en discussen uitgezonden op de Duitse publieke omroep WDR. Piwowarski staat bekend om zijn discussen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Met name zijn Rood Turquoise discusvissen zijn ongeëvenaard en behorend tot de allerbesten ter wereld. Daarnaast kweekt hij vele mooie andere kleurslagen. Hij heeft constant ongeveer 4.000-5.000 discusvissen in opfok. Daarnaast kweekt hij met vele kweekkoppels in bijzondere kleurslagen. Schoonheid en elegantie in het kwadraat.

Meer informatie: www.diskuszucht-piwowarski.de 

Over Stendker

Stendker is de grootste discuskwekerij van Europa, mogelijk zelfs van de wereld, en staat bekend om de uitstekende kwaliteit, enorme grootte en briljante keuren van haar discussen.In 1965 legde Heinz Stendker met 2 kweekkoppels de basis voor de tegenwoordige professionele discuskweek. Het was puur toeval dat deze 2 koppels binnen 6 maanden circa 1000 jongen grootbrachten. Jörg Stendker maakte in 1986 van deze hobby een beroep, door de eerste hal van 200 vierkante meter en circa 500 aquariums in gebruik te nemen. Langzamerhand werd de kweekinstallatie uitgebreid. In de zomer van 1998 werd discuskwekerij Stendker GmbH (BV) opgericht. Inmiddels werken er bij het bedrijf circa 30-35 medewerkers.

Als de grootste Europese discuskwekerij levert Stendker sinds vele jaren over de hele wereld, van Nederland tot de Verenigde Staten en van Australië tot Japan. Alle discussen die te koop worden aangeboden stammen uitsluitend uit eigen kweek. Stendker beschikt over 23 verschillende kleurslagen, waarvan de German Wonder, Pigeon Checkerboard, Leopard Snakeskin en Dark Angel de nieuwste varianten zijn.

Momenteel heeft Stendker constant circa 300.000 discusvissen uit voorraad leverbaar. Haar hoge kwaliteitsstandaarden bieden u de garantie op zeer  goede en makkelijk te houden dieren.

Meer informatie: www.diskuszucht-stendker.de

Over Weissflog

De Zwitserse kweker Gunter Weissflog staat internationaal hoog aangeschreven vanwege zijn discusvissen van absolute topkwaliteit. Bij hem zwemmen bijna uitsluitend showdieren, vissen van de allerbeste kwaliteit die op shows hoge ogen gooien. Als gediplomeerd dierverzorger kweekt Weissflog al meer dan 35 jaar lang met ontzettend veel toewijding en passie vele discussen in mooie kleurslagen. Zoals Checkerboard Turquoise, Blue Diamond, Red Pearl Turquoise, Heckel Ica Red, Leopard, Red Diamond Turquoise, Fire Red, Leopard Snakeskin, diverse Pigeon Blood hybriden, Snakeskin Rood en Blauw, Brilliant Turquoise en Rood Turquoise. Dit doet hij met Zwitserse precisie en vakmanschap. Zijn discusvissen kenmerken zich door hun snelle groei, hun zeer ronde of mooie highbody vormen en hun gezonde en volle uitstraling. Een lust voor het oog.

Meer informatie: www.diskus.ch 

Over Stöcker

Marcus Stöcker kweekt al heel veel jaren bijzondere discusvissen. In kleurslagen die bij Europese (Duitse) kwekers niet vaak voor komen, zoals diverse albino soorten, de Red Cover, enkele prachtige Heckel- kruisingen, etc. Zijn vissen vormen dan ook een schitterende uitbreiding van het toch al ruime assortiment van DISCUS PASSIE.nl.

Stöcker is een begrip in Duitsland. Zijn discusvissen kenmerken zich namelijk door een statige ronde of hoge vorm, intense en bijzondere kleuren en een snelle gelijkmatige groei. Dieren van de allerbeste kwaliteit.

Daarnaast is hij vaak de eerste in Duitsland en daarbuiten die nieuwe kleurslagen kweekt. Zo is hij een van de eersten die zeer mooie nakweek Blauwkop Heckel discussen kweekt. En de eerste met Ica Red Heckels. Kortom, de schitterende discusvissen van Marcus Stöcker vormen een zeer welkom onderdeel van het totale assortiment van DISCUS PASSIE.nl. 

Meer informatie: www.diskuszucht-stoecker.de 

 

Laatste update op: 21-10-2019
© Copyright 2013 - Disclaimer - MeulKo Live